Over mij

Fijn dat u geïnteresseerd bent in mijn reflexzonepraktijk. Ik zal kort iets over mezelf vertellen.

Ik ben Diana van der Meer-van Goozen, geboren te Leiden op 7 Juli 1968. Ik ben getrouwd en ik heb twee dochters die beiden getrouwd zijn en drie kleinkinderen. Na jaren met veel plezier in een boekhandel te hebben gewerkt, zocht ik een andere uitdaging en ben ik begonnen met de wellness massage opleiding bij MSP opleidingen. Inmiddels ben ik ACE- gediplomeerd. Vervolgens ben ik, ook bij MSP opleidingen, de voetreflexmassage opleiding gaan volgen. Ik was verrast wat voetreflexologie doet met het welzijn van de mens en dat lichamelijke klachten verbeterd kunnen worden. In die tijd is ook mijn praktijk van start gegaan.

Voor meer verdieping, en ik vooral nieuwsgierig was wat je met voeten behandelen nog meer kan bereiken, ben ik in 2014 gestart met de 3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus bij Total Health. Deze heb ik in juli 2017 met succes afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik opgeleid in zowel de westerse als de traditionele Chinese geneeskunde. Sinds juli 2018 ben ik in het bezit van de diploma Medische en Psychosociale basiskennis en is mijn praktijk CPION geaccrediteerd. Medio oktober 2018 ben ik officieel geregistreerd reflexzonetherapeut. Ik voldoe hiermee aan de (PLATO) eisen van de zorgverzekeraars, wat betekent dat de reflexzonetherapie geheel of gedeeltelijk vergoed gaan worden.

In januari 2021 heb ik de coaching opleiding bij Positive Touch gevolgd en met goed gevolg afgerond.

Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik met enig regelmaat workshops gericht op reflexzonetherapie die ik vervolgens direct in mijn praktijk kan uitvoeren. Vanuit de beroepsvereniging VNRT heb ik regelmatig contact met andere reflexzone therapeuten om ervaringen en ideeën uit te wisselen.  

Werkwijze
Mijn werkwijze is gebaseerd op een holistische leefwijze. Lichaam en geest zijn één en het is belangrijk om goed te luisteren wat het lichaam je te vertellen heeft. Door te masseren of te behandelen met reflexzonetherapie is er warmte en aandacht voor jezelf. Hierdoor ontstaat ontspanning en energie kan weer vrij gaan stromen. Vanuit die rust kan het lichaam weer herstellen en is er aandacht voor datgene wat aandacht nodig heeft. Via coaching gaan we dieper op de klacht in en zo de onderliggende oorzaak op te zoeken en aan te pakken.

Ik heb me gespecialiseerd in: vrouwelijke hormoonklachtenartrose en migraine.

Mijn praktijkruimte, reflexzonepraktijk Coccinelle, bevindt zich aan huis en men moet één trap op. Ik bied een rustige, veilige omgeving met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

In april 2021 ben ik met mijn praktijk op tv geweest bij het programma “Altijd jong”. Zij hebben een mooie impressie laten zien van mij en de reflexzonetherapie: https://youtu.be/_lg6fRMXEEI.

Ik heet je van harte welkom om een afspraak te maken voor de reflexzonetherapie.