Wellnessmassage

De wellnessmassage is een naam die veel omhelst. Uiteindelijk gaan deze massages om de “WellNess” van de mens. Het is een lichaamsmassage die soms krachtig en klachtgericht is, en soms weer zacht en ontspannend. Het kan ook gaan om een combinatie van beide. Bij een goede aandachtige massage hoef je even nergens aan te denken en kan je loskomen van de dagelijkse beslommeringen. Hierdoor zal je je ook lekkerder gaan voelen en een betere innerlijke balans vinden.

De eerste afspraak start altijd met een intakegesprek. Deze is gratis. Tijdens het intakegesprek is er ruimte voor kennismaking en zal er besproken worden of de klachten bij Massage Praktijk Coccinelle behandeld kunnen worden. De focus van de massage zal zich vervolgens richten op de aangegeven klachten. Uiteraard kan een wellnessmassage een weldaad zijn voor iedereen en hoef je geen klachten te hebben om langs te komen.

Ik werk via de holistische benadering; lichaam en geest zijn één en het is belangrijk om goed te luisteren wat het lichaam je te vertellen heeft. Mocht blijken dat de aangegeven klachten niet overgaan, kan doorverwijzing naar een andere/gespecialiseerde therapeut mogelijk zijn.

Een totale wellnessmassage duurt één uur. Daarnaast kan je kiezen voor een deelmassage, welke bestaat uit een rug- en nekmassage. Deze duurt een half uur.